Combatives

Vi utbildar i tävlingsanpassad stickfighting och knivfighting för privatpersoner.

Vi utbildar i taktisk kniv och batong hantering med ingripande teknik till företag, organisationer och myndigheter.

Vi har lång erfarenhet av att utbilda både militärer, poliser, ordningsvakter och ambulanspersonal..mfl, i praktiskt självskydd och verbal konflikthantering.

Vår träning är utformad för att ge dig de bästa verktygen och förutsättningarna för funktionell verkan i en match, eller en situation som handlar om att överleva. Här går vi över gränser för vad som är traditionellt och brukligt, och fokuserar mer på nytänkande. De traditionella som inte funkar för just dig och din anatomi kasta vi, och det som funkar bra behåller vi.

Vi jobbar mycket med att bygga upp din warrior instinct. Det handlar om att bygga upp en acceptera för stress och inte avsiktligt reagera på ytlig smärta. Och så fortsätta att driva vidare mot sitt tänkta mål med lagom aggression för att kunna påverka olika hinder och passera dem. Vad vi kallar att eskalera och de-eskalera en situation med ett taktiska och strategiskt förhållningssätt.

Genom att träna under dessa förhållande löpande uppstå en form av lugn i stormen, du känner dig trygg i aktiva situationer. Liknade de som händer när du kör bil fort en längre tid, så känns det efter ett tag som det går sakta.

 

Klicka på schema för aktuella träningsalternativ och priser.

Vi har tillgång till egen lokal, men besöker gärna era lokaler, eller tränar utomhus när vädret tillåter. Vi hyr även ut träningsvapen och utrustning.


mer information och historik om träning för stridande, hitta du här:
(en.wikipedia.org/wiki/combat) och (en.wikipedia.org/wiki/combatives)