Fitness

Vi erbjuder funktionell träning för vardag eller tävling.

Funktionell träning handlar om att till största mån likna vardagsrörelser eller rörelser inom de specifika arbetsmomentet du utför i din vardag eller din sport. Man tränar styrka i rörelse och aktiverar många muskler samtidigt, till skillnad från gym träning där du isolerar bara en eller två muskelgrupper.

BARN & VUXEN FITNESS
Träningen är lekfull men disciplinerad och innehåller olika delar av kampsports träning med;
koordination, smidighet, kondition och balansövningar.

Målet är att få en bättre fysik, motorik, självkänsla och trygghet.
Det man lär sig hos oss är även hur man samarbetar, tränar tillsammans och uppförs som träningspartner, hur man visar respekt för varandra och äldre, vart och när man får använda sina kunskaper och att det ska ske med eftertänksamhet, ej förhastade beslut och med konsekvensmedvetenhet.

COMBAT FITNESS
Vår fysträning för combatives är utformad för att ge dig de bästa förutsättningarna för teknik, uthållighet och funktionell styrka inför en match.
Coachen drillar dig med röst och kroppsspråk som påminner om militära kommandon, och belönar dig med beröm och pepp-talk när du presterar.

Träningen innehåller: Målplanering, uppvärmning, balans och koordinationsträning, intervallträning, teknikträning på mittsar, fysisk sparring, strategiutvärdering, och sist avslutande stretching och nedvarvning.

Målet med träningen är att inte få mjölksyra, smärträdsla eller stressymtom, utan hela tiden tänja på gränserna för toleransen till dem, och samtidigt snabbt kunna fatta komplexa beslut under press. Allt sker anpassat till dina förutsättningar att hantera antal repetitioner och motstånd.

 

Klicka på schema för aktuella träningsalternativ och priser.

Vi har tillgång till egen lokal, men besöker gärna era lokaler, eller tränar utomhus när vädret tillåter. Vi hyr även ut träningsvapen och utrustning.